maandag 20 oktober 2008

Nu de akte-datum dichterbij komt, willen we enkele fotootjes met jullie delen, van het huis zoals het er nu uit ziet. Er is natuurlijk nog heel veel werk, en we hopen tegen de volgende zomer al heel ver te staan met het realiseren van onze plannen.
Op de eerste foto kunnen jullie de achterkant van ons huis zien. De hokjes aan de linkerkant, zullen na de winter verdwijnen om plaats te maken voor onze houtbouw. Ook de boom op de voorgrond (met klimop begroeit), zal moeten worden verwijderd. Hij is niet meer zo gezond, draagt slechts in de top nog wat groen...In onze tuin staat ook een oude eik, die uiteraard wel zal blijven staan!

Hier dus nog een indruk van de achtergevel, waar dus de nieuwe houtbouw tegenaan komt.

Een foto van een klein hoekje van een kamer. Hier zullen Soetkin en Johannes gaan slapen. Zoals jullie zien, zijn de muren bewerkt met leem. Vinden wij zelf ook heel mooi, en zullen we dus verder afwerken na de verbouwingen.

Een eerste impressie van een stukje van onze keuken (nu nog met meubeltjes van Hans, de vroegere bewoner). Zelf dromen we er van ooit een echte kookkachel te kunnen zetten, maar onze centjes (althans: het gebrek er aan) zullen waarschijnlijk roet in het eten gooien.

Wordt dus vervolgd...
Heidi

3 opmerkingen:

Anoniem zei

En zo snel gaat verhuizen ;-) gewoon een klik op de knop en we zijn er. haha was het maar zo, hoor ik jullie nu zeggen. Op deze momenten zou je wensen dat een mens geen slaap nodig had en dat een dag meer dan 24 uur had.
Neem stap voor stap en loop jezelf niet voorbij, gelukkig zijn jullie met een stevige ploeg om deze klus te klaren.

Succes en geniet !

Liefs
Ilse

Caithlynn zei

Ben benieuwd, er lijkt inderdaad nog veel werk aan de winkel maar na een jaartje kan het er heel anders uitzien hé! En dan kun je niet geloven dat je er zoveel werk hebt ingestopt. Wanneer is de verhuis gepald ? We zullen nog eens proberen af te komen naar asseboek voor de verhuis goed?

liefs Kathy

Tricky zei

droom droom
en stillekesaan wordt die droom werkelijkheid!
geniet ervan!
tricky