maandag 11 augustus 2008

Duizelingwekkend

Duizelingwekkend! Anders kan ik het momenteel niet benoemen. Vorige maand omstreeks deze tijd gingen we informeren of een hypothecaire lening mogelijk was voor ons co-housingsproject. En vandaag zaten we al samen met een aannemer om onze verbouwingsplannen te bespreken!
Nu ja, heel erg ondoordacht en snel kun je het niet noemen. We zijn als groep natuurlijk al maanden naar dit moment aan het toeleven!
Maar toen de aannemer met sneltreinvaart door het assortiment isolatie-tips raasde, slikte ik toch eventjes iets weg! Even een dip-momentje voor onze grote verbouwingsplannen nog effectief van start gaan. We hebben gelukkig nog wat tijd om ons verder te informeren, en het voelt ook heel fijn dat we, ondanks onze stress en vermoeidheid, ondanks ons totaal ander-zijn als mens (gelukkig maar), toch elkaar nog dagelijks "ontmoeten" en elkaar vinden in onze grote bouwplannen.
Heidi

1 opmerking:

Anoniem zei

Jullie maken je dat precies eigen, dat het plots zo heel snel gaat, grappig om te lezen, Ik kan het me helemaal voorstellen. Heerlijk toch, dat is een teken dat alles goed zit, alles loopt als een trein.

Waar hebben jullie een pand gevonden. en heb je er al foto's van. Je mag ze altijd doorsturen ;-) ben benieuwd.

Liefs